تبلیغات
اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها

پسران سبز ، سبز باشید !!!



علم و مردم - بخش آموزش آشپزی(به مناسبت عید نوروز!)
 
علم و مردم
درباره وبلاگ


Flash banner maker online

کد بنر:


مدیر وبلاگ : احمد مهدوی
نظرسنجی
نظر شما درباره ی سریال قهوه تلخ چیست








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
نهوه طبخ کوکو با لوبیا سبز

نكته مهمی كه در طبخ كوكو بایستی در نظر داشت یكی این است كه درب ماهیتابه را ببندید به این ...

 

تزیین دستمال سفره

 


مواد لازم :

 

لوبیا سبز

350 گرم

هویج

1 عدد

پیاز

1 عدد

تخم مرغ

4 الی 5 عدد

آرد گندم

1 الی 1/5 قاشق غذا خوری

نمك و فلفل

به مقدار كافی

زردچوبه یا زعفران

به میزان لازم

روغن حیوانی

1 قاشق مربا خوری

 


طرز تهیه :

 

لوبیا سبز را به طول 2 الی 3 میلی متر برش داده و در ظرفی بگذارید تا بپزد در ظرف را نبندید تا لوبیا خوشرنگ بماند در آخر نمك اضافه كنید و آب آن كاملاً جوش برود.

هویج را به صورت خلال های ظریف در آورید.

پیاز را نگینی خرد كنید.

به مواد بالا آرد ،نمك ، زردچوبه و فلفل اضافه كنید و خوب مخلوط كنید بعد تخم مرغ ها را اضافه كنید و به هم زده و در ماهیتابه روغن ریخته و كوكو را سرخ كنید .


نكته مهمی كه در طبخ كوكو بایستی در نظر داشت یكی این است كه درب ماهیتابه را ببندید به این طریق هم كوكو پف لازم را پیدا میكند و هم مغز پخت میشود و دیگر اینكه از حرارت كم برای پخت استفاده كنید .


پاستا مرغ در فر

پاستا مرغ در فر

در صورتیکه می خواهید طعم جدیدی به ماکارانی خود بدهید، می توانید این روش پخت را امتحان کنید. در این دستور ماکارانی را دم نمی کنید و آنرا در فر قرار می دهید...
در صورتیکه می خواهید طعم جدیدی به ماکارانی خود بدهید، می توانید این روش پخت را امتحان کنید. در این دستور ماکارانی را دم نمی کنید و آنرا در فر قرار می دهید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه این پاستا آشنا می شوید.

مواد لازم برای 4 نفر :

 سینه مرغ ریز خرد شده: 275 گرم
سوسیس مرغ: 150 گرم
سیر: 1 تا 2 حبه، ریز شده
پیاز: 1 عدد، خرد شده
هویج متوسط: 2 عدد، ریز خرد شده
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
آب مرغ: 1 و 4/1 پیمانه
ماکارانی لوله ای: 250 گرم
پنیر پارمیسان: 2 قاشق غذاخوری، رنده ریز شده
نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

مرحله 1 - کمی روغن در قابلمه ریخته، پیاز خرد شده را افزوده و تفت داده تا کمی نرم شود، سپس سینه مرغ خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود. در این زمان می توانید ادویه دلخواه خود را اضافه کنید.

مرحله 2 - هویج متوسط خرد شده، سیر له یا رنده شده، سوسیس ورقه یا خرد شده را به مخلوط پیاز اضافه کرده و برای 2 تا 3 دقیقه تفت دهید، سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و مواد را مخلوط کرده تا با رب یکدست شوند. نمک و فلفل مواد را تست کرده، آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید، بعد از آن حرارت را کم کرده و درب ظرف را گذاشته و برای نیم ساعت بپزید.

مرحله 3 - فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید. ماکارانی ها را مثل روش همیشگی، در آب مناسب بهمراه کمی روغن و نمک برای 8 تا 10 دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله 4 - ماکارانی های پخته شده را با مخلوط گوشت ترکیب کنید و در ظرف مخصوص فر ریخته، پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده و برای 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید، سپس در ظرف دلخواه کشیده و با سس مورد علاقه سرو کنید. می توانید مخلوط ماکارانی را در ظرفی داخل فر بگذارید که بخواهید با همان ظرف سرو شود.

 
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ

منبع :akairan.com



روش تهیه کردن سوپ سفید

 

 




واد لازم :
آب گوشت5 فنجان
سس سفید2 فنجان
هویج3 عدد
کرفس خرد شده2 قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده2 قاشق سوپخوری
فلفلقدری
نمکقدری












 

 

طرز تهیه :

سس سفید و آب گوشت را مخلوط میکنیم و بعد کرفس خرد شده و هویج رنده شده را در آن میریزیم و میگذاریم چند جوش بزند و سبزیها که پخته شد کمی نمک و فلفل میزنیم , سوپ را در سوپخوری میریزیم و کمی جعفری خرد شده روی آن میپاشیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست


طرز تهیه سالاد کلم سفید


مواد لازم:
کلم سفید=نصف یک بوته
خیارشور=250 گرم
فلفل دلمه ای=1 عدد
هویج رنده شده=2 عدد
شوید تازه  و خرد شده=4 قاشق سوپخوری
سس مایونز=به میزانلازم
نمک و فلفل=به دلخواه
طرز تهیه:
1.کلم را خلال کرده و بسیار ریز خرد کنید.سپس بشویید.
2.خیارشورها را نگینی ریز خرد کنید.فلفل دلمه ای را هم ریز خرد کنید.
3.کلم،خیارشور،فلفل دلمه ای،هویج رنده شده،شوید خرد شده،سس مایونز،نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
4.سالاد را در ظرف مورد نظر بریزید و با گوجه فرنگی تزئین و سرو کنید.


سبزی پلو با ماهی ویژه، مخصوص شب عید



سبزی پلو با ماهی ویژه، مخصوص شب عید

سبک زندگی سیمرغ طرز تهیه ی نوع خاصی از سبزی پلو با ماهی را برای شما در نظر گرفته که حتما از طعم خاص آن لذت خواهید برد
 

از دیر باز و طبق سنن قدیم رسم بر این بوده که ناهار یا شام روز اول بهار سبزی پلو با ماهی باشه چرا که سبزی رنگ برنج در کنار نشان برکت آن حکایت از پر باری و سرسبزی و زایش طبیعت در سال جدید خواهد داشت و ماهی نیز نشان از روشنی و جنب و جوش ،  پس اولین غذای سال نو را با نشانه های خوب خدا آغازکردن خود شکر گزاری بر نعمتهای بیکران خداوندی است.

با این مقدمه سبک زندگی سیمرغ طرز تهیه ی نوع خاصی از سبزی پلو با ماهی را برای شما در نظر گرفته که حتما از طعم خاص آن لذت خواهید برد.

مواد لازم برای 4 نفر:

برنج             4 پیمانه

سبزی پلویی شامل تره فرنگی یا سیر تازه، جعفری، شوید، شنبلیله و گشنیز، از هر کدام 200 گرم

ماهی شیر                1عدد متوسط

آرد سفید                   2 فنجان

زردچوبه ودارچین       به میزان لازم

لیموترش                  4 عدد

روغن مایع               نصف فنجان

تمبر هندی                یک بسته

نمک و فلفل              به مقدار خیلی کم

پیاز                        یک عدد بزرگ

سیر                       4 حبه

طرز تهیه :

ابتدا برنج آب کش شده را کم کم داخل قابلمه ای که درته آن مقداری روغن مایع ریخته و به دلخواه نان لواش یا سیب زمینی گذاشته اید، ریخته و لا به لای برنجها را از سبزی پلوییتان که از قبل خورد و آماده کرده اید بریزید و با اضافه کردن روغن بگذارید دم بکشد.کمی از گشنیز، جعفری وشنبلیله ی این سبزی ها را برای ماهی ها کنار بگذارید.

ماهی شیر را پس از تمیز کردن به تکه های هم اندازه تقسیم کرده که برای راحتی،  این کار را به خواست شما هنگام خرید این نوع ماهی نیز برایتان انجام می دهند، آنها را حدود نیم ساعت داخل آب لیمو، پیاز و نمک و فلفل قرار دهید و مقدار نمک را کم بزنید چرا که تمبر هندی خود بسیار نمک داشته و ممکن است غذای شما را شور کند.

پس از نیم ساعت که ماهی ها با آب لیمومزه دار شدند آنها را از آب لیمو بیرون کشیده و در آرد سفیدی که با زردچوبه و دارچین مخلوط شده بخوابانید و سرخ کنید.

دراین مرحله نوبت به مزه دار و خوشمزه تر کردن ماهی ها با طعم خاص می رسد به طوری که ابتدا تمبر هندی را داخل یک لیوان آب حل کرده و از صافی عبورداده کنار بگذارید.در ظرفی دیگر پیاز و سیر را با کمی زردچوبه و فلفل بدون نمک با هم سرخ کرده، گشنیز، جعفری و شنبلیله ی خورد شده ای را که از سبزی های پلویی کنار گذاشته بودید به آنها اضافه کرده و بگذارید خوب با هم سرخ شوند، پس از سرخ شدن، تمبر هندی های حل شده در آب را به آنها اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید و جا بیفتد .

این مایع سس مانند را روی ماهی های سرخ شده ریخته و بگذارید همینطور با درب باز روی شعله ی کم بجوشد تا ماهی ها را مزه دار کند.پس از بیست دقیقه ماهی خوشمزه ی شما آماده است.

با مخلوط این سس به همراه کمی مغز گردوی خورد شده می توانید شکم انواع ماهی های دیگری که دوست دارید را پر کرده و سپس آنها را با شعله ی کم سرخ نمایید که بسیار لذیذ و خوشمزه خواهد شد .


سریعترین و ساده ترین روش پخت لازانیا


سریعترین و ساده ترین روش پخت لازانیا!

با روش پخت سریع وآسان لا زانیا هر گاه که اراده کنید به راحتی ودر مدت زمانی بسیار کمتر از روشهای دیگر پخت آن می توانید یک لازانیای خوشمزه را میل کنید.
 

شاید برای درست کردن غذایی لذیذ و خوشمزه مثل لازانیا مدت زمان طولانی را در آشپزخانه گذرانده اید که در نهایت با ریخت و پاشهای فراوانی که به همراه داشته شما را از این بابت خسته کرده است وتنها در مواردی خاص و با فاصله زمانی زیاد و گاهی به اصرار بچه ها رغبت به درست کردن این غذا می کنید.

با روش پخت سریع وآسان لازانیا هر گاه که اراده کنید به راحتی ودر مدت زمانی بسیار کمتر از روشهای دیگر پخت آن می توانید یک لازانیای خوشمزه را میل کنید.

طرز تهیه :مواد لابه لای لازانیا را که (گوشت چرخ کرده ،پیاز وهویج رنده شده ،قارچ خورد شده،پودر آویشن ،فلفل دلمه ای خورد شده ،رب گوجه فرنگی،نمک وفلفل وزرد چوبه که با هم سرخ کرده اید )را تهیه کرده، در آخر یک لیوان آب به این مواد اضافه کرده، بعد از کمی جوش خوردن خاموش کرده کنار بگذارید.

قسمتی که اکثر خانمها را ممکن است دچار مشکل کند جوشاندن لازانیا و پهن کردن لایه های آن روی پارچه است که گاهی با خورد شدن و له شدن ویا چسبیدن به همراه است،راه بهتر و ساده تر این است که شما از لازانیا ها بدون جوشاندن و همانطور خشک استفاده کنید به طوری که ته ظرف پیرکس یا تفلون مستطیلی یا مربعی شکل خود را با روغن مایع کاملا چرب کرده و لایه های لازانیا را کنار هم تا جایی که می شود قرار دهید، سپس مقداری از مواد آماده شده را روی آنها ریخته ،کمی سس مایونز هم روی این مواد بریزید ودوباره لایه ی بعدی لازانیا و دوباره مواد و سس مایونز تا به آخر.در پایان کار هم روی مواد آخری لازانیا پنیر پیتزای رنده شده بریزید و سپس دو تا سه لیوان شیر به ظرف آماده شده اضافه کرده و درب آن را بگذارید که اگر ظرف مورد نظر شما در نداشت از محافظ بهداشتی ویا فویل آلومینیوم برای پوشاندن روی آن استفاده کرده وظرف را درون فر در بالاترین طبقه ی آن وبا پایین ترین درجه حرارت قرار دهید ،اگر هم فر ندارید روی شعله گاز وحتما از همان ابتدا با  شعله پخش کن وبا حرارت کم بگذارید.بسته به درجات فر ها نیم الی سه ربع ساعت صبر کنید تا آماده شود .اگر هم پس از این مدت زمان احساس کردید آماده نیست با همان درجه حرارت قبلی صبر کنید تا کاملا نرم وپخته شود.

توجه 1 :برای راحتی کار بهتر است از لازانیاهای نسبتا صاف وتخت استفاده کنید که در غیر اینصورت هم مشکلی بوجود نخواهد آمد.

توجه 2:شما می توانید در هنگام پختن لازانیا بعد از سه ربع ساعت آن را مرتب چک کنید تا از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید فقط مواظب حرارت بر روی دستتان باشید.

توجه 3:سس مایونز پیشنهاد ما برای سریع تر بودن کار است که برای راحت تر ریختن آن بر روی مواد می توانید مقداری از سس را داخل کیسه فریزر ریخته وانتهای آن را سوراخ کرده ومثل قیف بر روی مواد به طور یکسان بریزید .در غیر این صورت می توانید از سس سفیدی که خودتان می توانید درست کنید (یک لیوان شیر سردی که یک قاشق غذا خوری آرد سفید را در آن حل کرده وروی شعله گاز خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و با اضافه کردن کمی کره ،وقتی به شکل مایع ماست مانندی در آمد آن را خاموش کنید)و به جای سس مایونز بر روی مواد بریزید.

توجه 4:طرز تهیه ی این لازانیا به گونه ای است که شما با داشتن مواد در منزل هر زمان که اراده کنید می توانید به راحتی آن را درست کنید.



سوپ پیاز فرانسوی

این یکی از لذیذ ترین سوپ های دنیاست
مواد لازم:
استاک مرغ(آّب مرغ)=1لیتر
پیاز خلال شده =550گرم
روغن مایع =50 گرم
سس بشامل رقیق(سس سفید)=1لیوان
پنیر پیتزا رنده شده=150گرم
سس سویا=2ق.غ
نمک و فلفل=به مقدار لازم
برگ بو(در صورت موجود بودن)=2 عدد
آب لیمو= 2 ق.غ
طرز تهیه:
پیاز ها را در قابلمه ریخته حرارت می دهیم تا نرم شود. سپس سس سویا ، نمک وفلفل اضافه می نماییم .استاک مرغ و سس بشامل رقیق را به همراه برگ بو اضافه می کنیم و میگذاریم 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد (توجه کنید که این سوپ بدلیل آرد سس بشامل سریع سر می رود)سپس برگ بو ها را خارج کرده و 2 ق.غ آبلیمو اضافه میکنیم . پنیر را در سوپ ریخته و 5 دقیقه دیگر حرارت میدهیم. سوپ حاضر است گوارای وجود.(: این سوپ را میتوانید با تکه های نان تست که در کره سرخ شده است سرو نمایید.